O nama

Šta mi zapravo radimo?

Prodaja računara i računarske opreme je naša osnovna djelatnost. Trudimo se da kupcu pružimo sve potrebne informacije i savjete kako bi kupac što lakše dobio ono što mu je zapravo potrebno. Naš tim uvijek rado izlazi u susret željama naših kupaca. Na taj način trudimo se da stvorimo pravi odnos sa kupcima.

Naša vizija

Uvođenjem visokih standarda u poslovanju našeg preduzeća, kao vodeći i pouzdani provajder najsavremenijih rešenja i opreme, mi stvaramo poseban vid usluge za naše klijente. Našim partnerima isporučujemo konkurentnu prednost putem brzog odziva I kvalitetne usluge, koji se ogledaju u njihovom konstantnom rastu i uspehu.

Istorija

G TECH je firma koja je osnovana 2010. godine. Iako mladi na trzistu uspjeli smo da se istaknemo, prije svega predanim odnosom prema nasim klijentima. Kvalitet i pouzdan partner su neke od stvari koje mozete prepoznati u nama. Prepoznatljivi smo po sirokom spektru djelatnosti koje obavljamo profesionalno i sa punom predanoscu.

Lična odgovornost

Naše dužnosti obavljamo sa integritetom. Posvećeni smo izvrsnoj usluzi i konstantno težimo ka poboljšanju. Kritike prihvatamo otvoreno i trudimo se da uvijek unapređujemo naš odnos sa klijentima. Pridržavamo se najviših standarda ponašanja, uključujući poštenje i pravičnost u svemu što radimo.

Naša vizija

Uvođenjem visokih sigurnosnih standarda u naša pouzdana rešenja, kao vodeći i pouzdani provajder najsavremenijih rešenja, mi stvaramo novu budućnost za finansijsku industriju. Našim partnerima isporučujemo konkurentnu prednost putem inovativnih proizvoda i usluga, koji se ogledaju u njihovom konstantnom rastu i uspehu.

Fleksibilnost

Rado prihvatamo promjenu za bolju budućnost poslovanja. Otvoreno prihvatamo učenje novih stvari koje nas mogu popeti za ljestvicu više. Neuspjehe nikada ne smatramo porazima, već lekcijama, jer znamo da su oni put ka uspehu.

Zašto baš mi?

Odgovor je jasan, veliki broj zadovoljnih klijenata koji govore u naše ime, brza i kvalitetna usluga, brza isporuka, razumijevanje i poseban odnos prema svakom klijentu samo su neke od stvari koje vrijedi navesti..

Šta Vam mi možemo ponuditi?

Naši IT stručnjaci će Vam rado izaći u susret pri trgovini. Možete dobiti savjet, kao i željene informacije o bilo kom proizvodu u svakom trenutku.

Kvalitet, poštovanje rokova i dogovora sa klijentima i pedantan rad su ono od čega ne odstupamo.

Verujemo da je znanje moć i rado delimo naše znanje i iskustvo jedni sa drugima. Rado ćemo poslušati svakoga ko želi da iskaže svoje mišljenje. Uvek govorimo istinu tako da dobre ili loše informacije putuju brzo i blagovremeno.

Vaše mišljenje nam je važno, bilo da je pozitivno ili negativno, jer na taj način jedino možemo znati da li ste stvarno zadovoljni pruženom uslugom.